Mirre Zorg

We zijn een praktijk voor antroposofische zorg aan kind en gezin. Verpleegkundigen Mirte en arts Sandra streven samen met de ouders naar het bevorderen van het vermogen tot zelfontplooiing van het hele gezin. Hierbij werken we vanuit een antroposofische visie.

De eigenheid van ieder kind en gezin worden gezien en erkend.

De basis voor onze zorg is, net als in de reguliere jeugdgezondheidszorg,  gericht op de preventieve zorg voor zuigelingen, peuters en kleuters. Tijdens de consulten wordt de lengte en het gewicht bijgehouden, de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling gevolgd en is er aandacht voor opvoedkundige vragen. Daarnaast kijken we vanuit het antroposofisch mensbeeld naar de ontwikkeling van kind en gezin, waarover we met elkaar in gesprek gaan.

Mirre zorg biedt consulten op maandag, dinsdag en vrijdag. Je kunt, afhankelijk van het tijdstip en de dag, op twee verschillende locaties terecht:

Locatie Sittard
Ophoven Gezondheidscentrum
Kromstraat 23 6133AA Sittard
Spreekuur vrijdag: Sandra en Mirte

Locatie Heerlen
Broederhuis 1e Etage
Kerkraderweg 9 6416 CC Heerlen
Spreekuur dag: maandag: Sandra en Mirte

Voor het maken van afspraken of het stellen van vragen kun je telefonisch contact opnemen met Mirte op 06-38119749 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Mirte heeft de volgende telefonisch spreekuren:
– Maandag en vrijdag van 16:00 – 17:00 uur
– Donderdag 9:00 – 10:00 uur

Je vindt ons ook op Facebook via https://www.facebook.com/Mirte.mirrezorg/