Medisch Pedicure

De zorg voor je voeten is erg belangrijk. Je loopt er tenslotte de hele dag op. Om goed en gemakkelijk te lopen is een goede voetverzorging voor iedereen noodzaak. Met name voor wie kampt met voetproblemen is regelmatig bezoek aan een medisch pedicure een ‘must’. Want wat is er prettiger dan een paar verzorgde voeten waar je geen hinder van ondervindt. Als medisch pedicure behandel ik de complexere voet- en nagelproblematiek. Ik kan  alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder wordt verstaan  o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heeft een medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie.

Als Medisch Pedicure werk ik volgens vastgestelde richtlijnen en weet ik wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders, zoals de podotherapeut.
Mijn salon is open van maandag t/m woensdag en af en toe op donderdag. Op vrijdag ben ik  niet aanwezig.
 
Heel graag verwelkom ik u in de salon
 
 Contactgegevens: 06-22019570 / email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.