Stoppen met roken coach

Als Medipro stoppen met roken coach help ik mensen een rookverslaving te doorbreken met hulpmiddel/medicatie (indien nodig). Deze begeleiding wordt zonder eigen risico vanuit de basisverzekering vergoed, omdat het succespercentage vele malen hoger is dan zelf proberen te stoppen met roken.

Ter vergelijking; als men zelf een poging doet beginnen blijken de meesten op de derde dag of na twee weken weer te roken. Na een jaar rookt 5 procent nog steeds niet. Daarentegen in een Medipro traject lukt het de meeste mensen gedurende het 12 weken durende traject om te stoppen met roken!

Meestal hoor ik dat het meeviel. Het is echt goed te doen met de juiste tips en trucs en een hulpmiddel, daar is de begeleiding en daar zijn de hulpmiddelen op gebaseerd.

Het enige wat vereist is dat je er echt vanaf wilt. Dat je er tegenop ziet is heel normaal en ik kan helpen te zorgen dat het lukt door precies te kijken wat de barri√®res zijn waarom het nog niet gelukt is en wat hieraan te doen. Zo is elke poging een stap verder in het proces en de aanhouder wint. Zolang  je niet stopt met stoppen, lukt het als je zodra je alles in huis hebt!

Kijk voor meer informatie op  www.stoppenmetrokensittard.nl