Podotherapie

Podotherapie Versteegh heet sinds nu podotherapie vRij!


Uw nieuwe podotherapeut Laura van Rijswijk heeft jarenlange ervaring binnen het vak podotherapie. Door grote interesse in uw persoonlijke situatie en mijn gedrevenheid voor kwaliteit zal ik voor elke voet- enkel, knie- of rugklachten in staat zijn u een unieke en passende oplossing te bieden.

Wat is podotherapie?

Een podotherapeut is gespecialiseerd in het verhelpen van voetklachten die voortvloeien uit een verkeerde voetstand of een verkeerd looppatroon. Ook behandelt een podotherapeut klachten aan knieën, heupen en rug die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Daarnaast houdt een podotherapeut zich bezig met het behandelen van huid- en nagelaandoeningen en specifieke problemen bij diabetes mellitus en reumapatiënten.  

Voetproblemen bij diabetes
Personen met diabetes hebben extra voetzorg nodig. De voeten van diabetespatiënten moeten elk jaar worden gecontroleerd. Deze controle vindt vaak als eerste plaats bij de huisarts of bij de behandelend arts in het ziekenhuis. Als het gevoel of de doorbloeding van voeten verslechtert zorgt dit voor een groter risico op het ontstaan van wonden op en onder de voeten. Ook kunnen wonden slechter genezen.


Laura van Rijswijk heeft een specialisatie diabetes-podotherapie afgerond.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bellen met 046-4521616 of kijk op de website www.podotherapie-sittard.nl